Rohkea markkinointivalmennus

Kehitetään yhdessä yritys, joka tuntuu omalta ja erottuu joukosta

 
740779563677543009_IMG_6150.jpg
 

Rohkea markkinointivalmennus luo pohjan omalta tuntuvalle ja erottuvalle brändille

Rohkea markkinointivalmennus on yrityksille, vaikuttajille, markkinointi- ja viestintäihmisille sekä oman yrityksen perustamista suunnitteleville tarkoitettu valmennus, jonka aikana luodaan pohja erottuvalle, omalta tuntuvalle brändille ja tehdään suunnitelmista totta.

-6380364897250777742_IMG_9496.jpg
 

Niille, jotka haluavat kehittyä ja kasvaa

Rohkea markkinointivalmennus sopii brändin, markkinoinnin ja sisällöntuotannon kehittämiseen.

Se sopii niille, jotka ovat perustamassa yritystä ja haluavat luoda sille vahvan, omannäköisen pohja ja lähteä markkinoimaan alusta asti tehokkaalla, omalta tuntuvalla tavalla. Yrityksen nimen, liiketoimintamallin tai palveluiden ei ole pakko ole täysin selvillä, kun aloittaa valmennuksen. Niitä voidaan miettiä yhdessä!

Valmennus sopii myös yrityksille, jotka ovat toimineet jonkin aikaa ja haluavat kehittää markkinointiaan, vahvistaa brändiään tai kasvattaa yritystään uuteen suuntaan.

Se sopii viestintä- ja markkinointi-ihmisille sekä yrityksille, jotka haluavat lisää työkaluja, ideoita ja inspiraatiota sisällöntuotantoon ja digitaalisen tarinankerrontaan.

Se sopii vaikuttajille, jotka haluavat selkeyttä, strategisen suunnan ja uutta intoa omaan tekemiseensä. Eli siis niille, jotka haluavat erottua joukosta ja kasvaa.

Ennen kaikkea valmennus sopii niille, jotka haluavat kehittyä rohkeasti haluamaansa suuntaan.


Ideoita, intoa ja konkreettista kehitystä

Esimerkiksi tällaisia asioita markkinointivalmennukseen osallistuneet ovat saaneet aikaan:

 • Ideoineet, kehittäneet ja lanseeranneet kolmessa kuukaudessa uuden palvelun ja brändin olemassa olevan yrityksensä rinnalle.

 • Rikkoneet Instagramissa pitkään tavoitellun 10 000 seuraajan rajan kuukauden sisällä projektin aloittamisesta ja saaneet uutta puhtia ja näkökulmia omaan sisällöntuotantoonsa.

 • Tuplanneet palveluidensa hinnat ja tuotteistaneet aiempien palveluiden rinnalle uusia käyttäjälähtöisiä palvelukokonaisuuksia.

 • Kirkastaneet ajatuksensa omasta brändistään ja siitä, mikä erottaa sen muista alan yrityksistä.

 • Innostuneet omasta tekemisestään ja markkinoinnista ihan uudella tavalla - mikä näkyy myös asiakkaille.

 
 

Rohkeutta omalta tuntuvan yrityksen kehittämiseen

Tällaisia asioita Rohkea markkinointivalmennus antaa:

 • Rohkeutta yrityksen ja sen markkinoinnin kehittämiseen.

 • Selkeyttä siihen, mikä erottaa brändisi muista ja miten sen voi tuoda puhuttelevalla tavalla esiin.

 • Intoa, uusia ideoita ja inspiraatiota.

 • Vahvan pohjan intuitiiviselle, omannäköiselle brändille ja kestävälle yritystoiminnalle.

 • Luottamusta omaan juttuun ja sen erityispiirteisiin.

 • Konkreettisia kehitysehdotuksia yrityksen kehittämiseen - ja itse asiassa ihan konkreettista kehitystä jo valmennuksen aikana.

 • Tukea ja ulkopuolista näkemystä sekä yhdessä tekemistä.

 • Henkilökohtaisen markkinointi-ihmisen, joka tukee, tsemppaa ja kannustaa koko valmennuksen ajan - sekä usein jälkeenkin!

 
4.png
 
 

Valmennuskokonaisuudet

 
 
1(2).png

Uudistu & kasva

6 työpajan valmennuskokonaisuus

Uudistu & kasva on kuuden kuukauden valmennus, jonka aikana kehitetään yritystä tai sen markkinointia strategisesti ja kokonaisvaltaisesti haluttuun suuntaan. Kuuden kuukauden valmennus sopii yrityksille, jotka haluavat uudistua ja kasvaa rohkeasti.

2570 € + alv. (tai 6 x 490 € + alv.)

 
2(6).png

Rohkaistu & kehitä

3 työpajan valmennuskokonaisuus

Rohkaistu & kehitä on kolmen työpajan valmennuskokonaisuus, jonka aikana ideoidaan ja kehitetään esimerkiksi brändiä, palveluita, markkinointia tai sisällöntuotantoa tehokkaasti haluttuun suuntaan. Kolmen kuukauden valmennus rohkaisee ja auttaa viemään suunnitelmia tehokkaasti eteenpäin.

1315 € + alv. (tai 3 x 490 € + alv.)

 
3(7).png

Selkeytä & innostu

1 Työpaja + kuukauden tuki ja seuranta

Selkeytä & innostu on kuukauden mittainen valmennus, joka tarjoaa selkeyttä esimerkiksi brändiin, markkinointiin tai some-tekemiseen. Kuukauden valmennuksessa saat intoa, uusia ideoita ja uudenlaista selkeyttä tekemiseesi.

570 € + alv.

 

Rohkea markkinointivalmennus mukautuu sinun ja yrityksesi tilanteeseen ja tarpeeseen, mutta tässä muutamia esimerkkejä aiheista, joihin työpajoissa on keskitytty:

 • Brändi, joka erottuu joukosta ja tuntuu omalta

 • Kohderyhmät ja niiden hyödyntäminen markkinoinnissa

 • Tuotteistus ja hinnoittelu sekä niiden monet mahdollisuudet

 • Omannäköinen & intuitiivinen markkinointi

 • Arvot ja periaatteet, joiden päälle yritys rakentuu

 • Uuden palvelun tuotteistaminen ja lanseeraaminen

 • Yrityksen kehittäminen ja sen eri mahdollisuudet

Työpajojen lisäksi valmennukseen kuuluu tehtäviä, konkreettisia kehitysehdotuksia yrityksen kehittämiseen ja jatkuvan sähköpostituen koko valmennuksen ajaksi.

 
 
 
 
 

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin.

 
 
 
7245877615007290969_IMG_6178.jpg
 
 

Tällaisia asioita Rohkea Creativen asiakkaat ovat sanoneet valmennuksesta

 

Mona Visuri

Reetan kanssa töiden teko on aina inspiroivaa, tehokasta ja eteenpäin katsovaa. Reetta pursuaa uusia ideoita ja hän ei koskaan pelkää tuoda esiin omia monipuolisia ajatuksiaan.

Arvostan suuresti Reetan ammattitaitoa ja rohkeutta nähdä kehityksen monet eri kulmat. Hän todella haastaa sekä itseään että minua näkemään tuloksellisen työn erilaiset toimintatavat. Jokainen tarvitsee rinnalleen yhden Reetan, jonka kanssa kehittää timanttista brändiä!

Suosittelen Reettaa erityisesti luoviin töihin, jossa tarvitaan rohkeita ajatuksia ja ideoita. Älä jää yksin miettimään pitäisikö, vaan tartu tuumasta toimeen Reetan kanssa.

Mona Visuri, vaikuttaja, sisällöntuottaja ja yrittäjä 


Hanna Anttila

Otin Reettaan yhteyttä, koska halusin saada apua verkkosivujeni sisältöjen organisointiin ja markkinoinnin suunnitteluun.

Olen kokenut työskentelyn Reetan kanssa hyödylliseksi ja pidän erityisesti siitä, että Reetta on perillä markkinoinnin uusimmista trendeistä ja osaa auttaa soveltamaan niitä minun yritykseni tarpeisiin. Arvostan myös sitä, että Reetta uskaltaa tarvittaessa sanoa, jos joku asia ei hänen mielestään toimi.

Jo kuukauden yhteistyön jälkeen yhteydenottojen määrä verkkosivujeni kautta on kasvanut huomattavasti ja olen saanut uutta ryhtiä oman viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen.

– Hanna Anttila, yrittäjä


RIIKA TUOHILAMPI

“Lähdin mukaan Rohkea markkinointivalmennukseen, sillä uutena yrittäjänä halusin kehittää viestintääni niin, että siitä tulisi entistä parempaa ja yhdenmukaisempaa.

Valmennustapaamisia oli kolme, joiden aikana kävimme läpi brändini tarinaa, kohderyhmiä ja markkinointia. Tapaamiset Reetan kanssa tuntuivat siltä, kuin olisin ollut kahvilla hyvän ystävän kanssa. Reetta ohjasi keskustelua ja tehtäviä rennolla otteella, haastoi sopivasti, heitteli ilmoille ideoita ja ennen kaikkea kuunteli.

Reetta sai heti kiinni ajatuksistani: kysymysten, tehtävien sekä palautteen avulla sain selkiytettyä viestintääni, löysin oman tyylini olla esillä sosiaalisessa mediassa ja siinä samalla kirkastui yritykseni tavoitteet tulevaisuutta ajatellen.

Sain valmennuksesta paljon uusia ideoita ja itseluottamusta omaan tekemiseeni. Myös Reetan antama tuki tapaamisten ulkopuolella oli arvokasta, sillä pystyin kertomaan ajatuksistani juuri silloin kun niitä tuli mieleen. Reetta ei ole pelkästään huippu tyyppi, vaan myös todella ammattitaitoinen ja idearikas.

Voin lämpimästi suositella valmennusta kaikille, jotka toivovat selkeyttä ja syvempää merkitystä oman yrityksensä viestintään. Minulle, uudelle yrittäjälle, tämä oli loistava tapa vahvistaa brändiäni, ja valmennus on vaikuttanut positiivisesti yritystoimintaani.”

– Riika Tuohilampi, graafinen suunnittelija ja yrittäjä, riikatuohilampi.com


366494755346415146_IMG_6144.jpg
-3614678857784221639_IMG_9055.jpg
 

Kasvatetaan yhdessä yrityksestäsi sellainen kuin toivotkin sen olevan

Kerro ideoistasi, unelmistasi ja tilanteestasi, niin minä kerron, kuinka teemme suunnitelmistasi ja toiveistasi totta markkinointivalmennuksen avulla.