rohkea sisältö 

Luodaan yhdessä yrityksellesi tarina, joka vetoaa

4188195154995907756_IMG_6167.jpg
 

Sisällöntuotanto on iso osa brändiä - ja tehokas keino erottua joukosta

Sisällöntuotanto voi olla vaikeaa. Usko pois, ymmärrän sen. Minun oli vaikea tuotta sisältöä omille sivuilleni ja minä sentään teen tätä työkseni.

Sinulla on todennäköisesti innostava idea, tarina, tuote tai palvelu. Haluaisit, että asiakkaasi näkevät sen samalla tavalla kuin sinäkin. Haluat, että he kiinnostuvat, vakuuttuvat, ostavat ja sitoutuvat.

Sinulla ei vain ole aikaa tehdä sisällöntuotantoa, ja silloinkin kun teet, sanat eivät asetu sellaisella tavalla kuin haluaisit. Et ehkä kuulosta niin ammattimaiselta kuin haluaisit, etkä saa välitettyä sitä mielikuvaa ja tunnelmaa, jonka toivoisit yrityksestäsi välittyvän. Et välttämättä tiedä, minkälaiset sisällöt löytyvät hakukoneista ja minkälaisilla sanavalinnoilla asiakkaat saadaan ostamaan.

Sisältö on kuitenkin se, jota tarvitaan löytymään hakukoneista, vakuuttamaan ja sitouttamaan asiakkaat sekä täydentämään brändisi visuaalista puolta. Sisältö on nimittäin osa brändiäsi.

Minä uskon, että sisältö on myös tärkeä osa yrityksen kasvattamista sellaiseksi kuin todella sen haluat olevan. Ja sisällöntuotanto on myös juuri se, missä minä voin auttaa.

-2277460789569823319_IMG_6927.jpg
 

Puetaan yhdessä sanoiksi se, mikä erottaa yrityksesi muista

Tätä tarjoan:

Autan pukemaan sanoiksi sen, minkä haluat yrityksestäsi sanoa. Toisin sanottuna brändään yrityksesi sanoilla – ja varmistan, että sisältösi viestivät asiakkaille niitä asioita, joita haluatkin sen viestivän.

Kirkastan ja selkeytän, mikä erottaa yrityksesi muista ja tekee siitä kiehtovan - sekä miten näistä asioista viestitään kohderyhmiä kiinnostavalla.

Luon sisältöstrategian, joka ei ainoastaan tunnu hyvältä, vaan mahdolliselta – ja ennen kaikkea innostavalta.

Autan tarinallistamaan yrityksesi eri puolet kiinnostaviksi ja koukuttaviksi tarinoiksi, jotka toimivat tehokkaasti osana viestintää.

 
 

Yhdistelmä strategiaa ja tarinankerrontaa

Sisällöntuotanto on tehokas brändäyksen, markkinoinnin ja myynnin väline.

Siksi Rohkea Creativen tapa tuottaa sisältöä on aina strategista. Se tarkoittaa, että jokaisella sisällöllä on tavoite ja tehtävä. Se on sitä, että sisällöntuotanto auttaa yritystäsi kasvamaan juuri siihen suuntaan, johon haluat sen kasvavan.

Tarinat puolestaan ovat yksi tehokkaimpia tapoja muotoilla sisältöä. Enkä nyt tarkoita tarinoilla satuja, vaan sitä, että tuoteominaisuuksien ja tyhjän sanahelinän sijaan annetaan asiakkaalle enemmän: brändi, johon hän haluaa kuulua.

Yhdistämällä strategian ja tarinankerronnan kirkastan yrityksesi viestin ja autan sinua luomaan brändin, jonka asiakkaasi ymmärtävät ja johon he haluavat kuulua.

 
1.png
 
 

Työpajat ja sisällöntuotantopalvelut

 
 
 
 
moderno (7).jpg

Erottuva bränditarina

Yrityksesi on kiehtova. Sen erityispiirteet pitää vain saada näkyviin ja kuuluviin. Erottuva bränditarina on myös tehokas keino menestyä.

1560 € + alv. (tai 4 x 400 € + alv.)

Sisältää suunnittelutyöpajan, ennakkokysymykset, sisältöohjeistuksen sekä seurannan 3 kuukaudeksi.

 
7.png

Brändinmukaiset sisällöt nettisivuille

Tarinallisuus ei ole vain satuilua - se on tehokas keino viestiä brändistä ja puhutella kohderyhmiä.

Noin 1500 - 2500 € + alv.

Sisältää sisältötyöpajan, avainsanatutkimuksen sekä tarinalliset, hakukoneystävälliset ja brändinmukaiset nettisivujen sisällöt.

 

Jos kuitenkin haluat kokonaisvaltaista markkinoinnin kehitystä

… ja oppia markkinoimaan itse yritystäsi tehokkaalla, intuitiivisella tavalla, saattaa olla, että valmennus sopii sinulle paremmin.

 
 
 

 Millaista mielikuvaa sinä haluat yrityksestäsi välittää?

 
 
bernard-hermant-597504-unsplash.jpg
 
-3614678857784221639_IMG_9055.jpg
 

Luodaan yhdessä tarina ja strategia, joka erottaa yrityksesi muista

Kerro, mihin suuntaan haluaisit yrityksesi viedä, niin minä kerron, miten voimme tehdä sen yhdessä rohkean sisällöntuotannon keinoin.