Sisällöntuottaja & markkinointivalmentaja Reetta Vahanen

 
719850280867201421_IMG_9043 2.JPG

Moi. Minä olen Reetta.

Olen sisällöntuottaja ja markkinointivalmentaja, jolla on reilun kuuden vuoden kokemus digitaalisen viestinnän, markkinoinnin ja sisällöntuotannon parissa.

Nyt haluan auttaa sinua toteuttamaan unelmasi eli toisin sanottuna luomaan brändin, joka tuntuu omalta ja oikealta ja erottuu joukosta.

 

Tämä on minun tarinani

Kaikki alkoi ikäkriisistä, jonka koin muutamia vuosia sitten. Aloin pohtia, mitä ihmettä haluan oikeasti elämälläni tehdä. Mihin haluaan käyttää aikani ja mikä ihan oikeasti on itselleni merkityksellistä?

Tämä on. Yritys, jonka avulla voin innostaa, kannustaa ja auttaa muita toteuttamaan unelmansa ja kasvattamaan haluamansa yrityksen.

Tällainen on taustani

Olen työskennellyt reilut kuusi vuotta digitaalisen markkinoinnin, viestinnän ja sisällöntuotannon parissa. Olen konseptoinut, kouluttanut, suunnittellut ja tuottanut sisältöä monenlaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin, erilaisille aloille ja monen kokoisille ja oloisille yritykselle.

Nyt haluan hyödyntää kokemustani ja näkemystäni siihen, että autan yrityksiä erottumaan, kasvamaan ja menemään haluaamansa suuntaan – olipa kyse sitten brändistä, palveluista, sisällöistä tai markkinoinnista.

 
5375600199688437812_IMG_9541.jpg
366494755346415146_IMG_6144-2.jpg
4188195154995907756_IMG_6167.jpg
 

Tällaisiin asioihin uskon

 
 

1. Jokainen yritys on omalla tavallaan kiinnostava - se vain pitää tuoda esiin

Jokaisella yrityksellä on puolia ja piirteitä, jotka tekevät siitä kiinnostavan, mutta erottavat sen myös muista. Niistä erityispiirteistä, arvoista, periaatteista ja toimintatavoista rakentuu myös kiinnostava brändi.


2. lupa unelmoida omannäköisestä elämästä

Meillä jokaisella on lupa ja mahdollisuus luoda oma versiomme menestyksestä - miltä ikinä se näyttääkään. Se voi tarkoittaa hitaita aamuja, sähköposteihin vastaamista sängyssä makoilleen tai ylipäätään brändiä ja yritystä, josta voi olla ihan pirun ylpeä.


3. Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin

Yhteistyössä on voimaa ja yhdessä tekemällä monet unelmat ja tavoittet menevät nopeammin eteenpäin. Samaa mieltä tuntuvat olevan asiakkaani. Moni sanoo valmennuksen aikana tai sen jälkeen, ettei olisi ilman valmennusta päässyt haluamaansa pisteeseen yhtä nopeasti.


4. Vähemmän on enemmän

Olen minimalisti töissä ja vapaalla. Se tarkoittaa, että haluan ja pyrin karsimaan kaiken turhan ja turhaan aikaa vievän - ja sen sijaan keskittyä aidosti merkityksellisiin ja eteenpäin vieviin asioihin. Autan sua tekemään saman.


5. Empatia on ainut oikea lähtökohta markkinoinnille

Markkinoinnin ei tarvitse olla vain kylmäsoittoja tai oman asiansa tuputtamista. Se voi olla palvelemista sekä muiden kuuntelemista ja ymmärtämistä. Niistä syntyy paras ja puhutteleva perusta markkinointiin.


6. työnteko voi todellakin olla hauskaa

Työnteon tai yrittäjyyden ei tarvitse olla hampaat irvessä eteenpäin puskemista tai itsensä loppuun kuluttamista. Se voi olla intuitiivista, tarkoituksellista ja ennen kaikkea hauskaa.


 
-2639673127204213023_IMG_9068.jpg

Lupa haaveilla.

Siitä ajatuksesta Rohkea Creativen tarina lähti liikkeelle. Siitä ajatuksesta lähtevät liikkeelle myös palveluni. Ensin haaveillaan, sitten toteutetaan.

 

Jonakin päivänä olen enemmän valokuvaaja, toisena copywriter ja kolmantena strategi. Useimmiten olen kuitenkin yhdistelmä kaikkia kolmea. Se tarkoittaa, etten mieti vain, millainen on kaunis kuva tai kiva lause, vaan mietin, miten ne nivoutuvat yhteen yrityksesi tavoitteen ja tarpeen kanssa.

Valokuvaajana panostan siihen, että kuvat välittävät sitä tunnelmaa ja tarinaa, jota sinä haluat yrityksestä välittää.

Copywriterina mietin, millaista maailmankuvaa sisällöllä välitetään ja miten sisältö pääsee tavoitteisiinsa.

Strategina olen minimalisti: ei kaikkea kaikille, vaan oikeita asioita oikealla tavalla oikeille henkilöille. Eli mikä erottaa sinut ja yrityksesi muista. Ja ennen kaikkea: miten se välitetään asiakkaillesi?

Eniten olen kuitenkin markkinointi-ihminen, jonka tavoitteena on auttaa sinua kehittämään sellainen yritys, josta haaveiletkin.

 
 

Tällaisia asioita lupaan

1. Rohkaisua unelmien yrityksen kehittämiseen ja kasvattamiseen.

2. Luottamusta omaan tekemiseen ja yritykseen.

3. Selkeyttä siihen, mikä erottaa yrityksesi muista ja tekee siitä omalla ainutlaatuisella tavallaan kiehtovan ja kiinnostavan.

4. Konkreettisia keinoja yrityksen kehittämiseen ja kasvattamiseen kestävällä ja omalta tuntuvalla tavalla.

5. Ideoita ja inspiraatiota markkinointiin ja sisällöntuotantoon.

 
1.png
 

Tällainen on minun elämäni yrittäjänä

Yksi syy ryhtyä yrittäjäksi oli mahdollisuus luoda omannäköinen elämä ja arki, johon kuuluisi hitaita aamuja ja vapaampi rytmi. Niistä päivitän enemmän Instagram-tililleni!

 
 
 

Kehitetään yhdessä yritys, joka tukee sitä elämää, josta haaveilet.

 
 
IMG_8353.jpg
 

Näillä se tehdään


 

Rohkea
markkinointivalmennus

Kun haluat kehittää tai kasvattaa yritystäsi tai sen markkinointia suuntaan, joka tuntuu omalta, hyvältä ja innostavalta.

Rohkea
sisällöntuotanto

Strategista, suunnitelmallista ja tarinallista sisältöä, joka lähtee yrityksesi arvoista, periatteesta ja siitä, mikä erottaa sen muista.